Terminsstart HT 2017, kickoff-läger och nybörjarintag

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Terminsstart HT 2017

Äntligen dags att börja träna igen! Den 22 augusti (nu på tisdag) drar träningarna igång och ni är alla varmt välkomna tillbaka. Schemat för terminen ser i stort sett ut som förra terminen, med undantag för barn/ungdom nybörjare som får två pass i veckan.

Den som är vaken ser dock att vi fått lite nya instruktörer/hjälpinstruktörer, vilket ju är jättekul (för den som undrar över ”?” på tisdagens barnpass så är det Rasmus och Malte). Om någon fler känner att det skulle vara kul att prova på som instruktör(hjälpinstruktör så hör av er! Att instruera är både roligt och nyttigt och dessutom en fin merit ”civilt”.

Kickoffläger

I år provar vi köra vårt läger lite senare på terminen, närmare bestämt den 2-3 september. Lägret är öppet för alla klubbens medlemmar. Lägret är ute i fina Saltspansviken i  Tynderö. Detta var den vik det hela började i för ett gäng år sedan så en återkomst känns skoj. Lägret är utomhus och för den som vill finns möjlighet att övernatta i tält. Vi har ett tält med plats för ca 6-8 vuxna pers samt att man så klart kan ta med eget tält.Start: Lördag 2 september kl 13:00. För den som inte hittar så samlas vi vid ICA Söråker, runt kl 12:15. Lördagen avslutas med grillning vid 17-tiden.
Mål: Söndag 3 september ca kl 11:30.

Pris: 150kr för barn och 200kr för vuxna. Betalning sker via Swish (nr ej klart än) eller direkt till klubbens bankgiro 5299-2872 . Märk betalningen med deltagarens namn + ”läger2017” så vet kassören vad det handlar om.

Anmälan senast 25 aug (även om det står 24 på Facebook). Anmäl helst via vårt event på Facebook så vi får alla anmälningar samlade på en plats samt att ni kan se vilka som anmält sig: https://www.facebook.com/events/1741298355893178/ . I annat fall kan ni anmäla via e-post (Svara på detta mail) eller direkt till instruktör.

Nybörjarintag

Som vanligt tar vi emot nybörjare under hela september. Tiderna för passen hittar ni i schemat ovan. Nytt för i år är en nedre åldersgräns på 12 år!! Vi hoppas verkligen kunna fylla på med nya medlemmar som är i tonåren, en åldersgrupp som förr var enkel att rekrytera till men där vi nu har plats för fler. Innan dessa ska vi så klart ha ordnat med reklammaterial som vi hjälps åt att sprida.