Nu är terminen igång, tänk på…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

… att söndagen den 17 sept är det den sista dagen för New Body försäljning!

Ni ska alltså senast du, registrerat era försäljningar. Alla som anmält sin epost till oss ska ha fått info från Helena Christensson om New Body försäljning. För er som inte känner till vad detta är så säljer vi alltså kläder just nu. Det är bra grejor med fin kvalité och det finns att välja på sockar, underbyxor och en massa annat som man ju ändå behöver. Kolla Helenas mail för mer info, alternativt ta en katalog i dojon. Den försäljning ni gjort ska registreras på newbody.se och uppgifter om hur man loggar in m.m. finns i det nämnda epostutskicket (alla har ett unikt sådant, därför kan jag ej skriva något om det här).

… att vi tar in nybörjare igen

Nytt för denna gång är att vi höjt lägsta åldern för barn/ungdomar till 12 år. Föreningens instruktörer kände att det tidigare åldersspannet var för stort och att vi är för få instruktörer för att kunna hålla fler grupper. Vuxengruppen startar vid 15 år, precis som tidigare. Det vi också vill be er om är så klart att sprida information till alla ni känner och fler där till. Klubben behöver synas och det är genom oss som tränar som vi syns bäst. Dela på Facebook, sätt lappar på ICA och tala om för folk ni träffar att det finns en fin karateklubb i Timrå! Fota på träningar m.m. och lägg ut bilder och video (fråga gärna om lov innan så klart).

Läs mer om nybörjarintaget här, sprid sidan och skriv gärna ut affischen och sätt upp på skolan, mataffären och jobbet!

… att det är dags för öppet hus igen

Den 1 oktober är det sista dag för nybörjare och i och med detta kommer vi hålla Öppet Hus från kl 17:00 – 18:30. Alla får komma och prova på att träna (från 12 år, men vill lillsyskonet följa med så är det ok men under vuxet sällskap). Det blir även information från styrelse och instruktörer. Vi befintliga medlemmar samlas en timme innan och städar dojon!

… att det är dags att betala medlems- och träningsavgift!

En påminnelse till er som var med på lägret i Tynderö, om ni inte betalt är så gör det asap (kostade 200kr). Avgifterna för medlemskap och träning höjdes under årsmötet och är enligt följande:

  Medlemsavgift:

  • Alla tränande samt stödmedlemmar: 100kr/år (betalas under höstterminen)

Träningsavgifter (från och med HT 2017):

  • Barn nybörjare: 400kr/termin
  • Barn avancerade: 500kr/termin
  • Vuxna nybörjare (samt studenter och arbetslösa): 700kr/termin
  • Vuxna avancerade: 900kr/termin

Avgiften betalas in på bankgiro 5299-2872. Kom ihåg att uppge vem avgiften avser. Avgiften skall vara betald senast en månad efter träningsstart. Nu går det även att betala till föreningen via Swish på nr 123 627 39 73.

Förhoppningsvis kommer det snart lite text och bilder från lägret vi hade. Lägret var riktigt skoj och det faktum att vi prickade in sommarens finaste dagar gjorde ju inte saken sämre. Nu taggar vi till och drar ihop ett gäng nybörjare, laddar inför Norrlandsmästerskapen senare under hösten och ser till att ha det roligt och svettas ordentligt på träningarna!