Terminsstart VT 2018

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Juluppehållet närmar sig sitt slut och vi närmar oss vår Dojo igen! Vi kommer köra på med samma schema som under hösten, med den förändringen att sempai Tina kliver åt sidan och sempai Niklas tar över tisdagens barnpass.

Datum att hålla koll på

9 januari – Terminsstart
21 januari, kl 17:00 – Kagami biraki. Plats: Dojon.
21 januari, kl 16:00 – Styrelsemöte. Plats: Dojon.
31 januari – sista dag att betala in träningsavgifterna.
18 februari, kl 16:00 – Instruktörsträff. Plats: Dojon.
27 februari, kl 18:30 – Årsmöte. Plats: Dojon.

Terminsstart

Vi kör igång den 9 januari och träningarna rullar på enligt schemat. OBS att nybörjarintaget är i februari.

Kagami biraki

Fikatruppen, är ni redo? Kagami biraki är ett slags ”japanskt nyårsfirande” (väldigt fritt översatt) och vi kommer att hålla en gemensam träning för samtliga grupper plus föräldrar och syskon till tränande. Om någon har känner någon som är nyfiken att prova på karate så kan vi säkert klämma in dem också. Träningen brukar innehålla blandade övningar som passar alla.

Efter träningen sätter vi oss till bords i dojon och äter och umgås. Klubbledarna kommer att informera om saker och ting och en och annan gammal anekdot lär säkert komma också. Träningen är gratis men maten blir till självkostnadspris, vanligen runt 150kr för en vuxen. Vi äter ”Fyra små rätter” som vi beställer från lämplig restaurang.