maj
30
tis
Gradering @ Vår dojo i Timrå Sporthall
maj 30 kl. 18:30 – 20:00

Graderingen är satt till den 30:e maj, preliminär starttid för barn 18:30, vuxna ca 19:15. Som vanligt gäller att du ska ha ett godkännande från din instruktör och ett av grundkraven är att du ska ha tränat minst 30 träningspass. Ni barn som började denna termin har tyvärr bara haft möjlighet att träna ett pass i veckan och ni kommer därför att få gradera någon gång under nästa termin istället så ni verkligen hinner träna in det som ni ska kunna, som instruktör känns det mer rättvist mot er då man ju vill känna sig säker på tekniker och ev kata m.m. innan en gradering. (Priset inför höstens gradering var 150kr för vuxna och 100kr för barn, kolla dock med shihan först då det varit en del ändringar. Betalning sker kontant. /Niklas).

jun
3
lör
@ Vår dojo i Timrå Sporthall, sedan i deltat (ca 16:30)
jun 3 kl. 14:00 – 18:00

Lördagen den 3:e juni (Pingstafton) kör vi vårens avslutning och i samband med den tänker vi även hålla ett klubbmästerskap. Klubbmästerskapet är en uppföljning på den extra tävlingsträningen barngruppen fick en lördag för ett tag sedan. Det handlar mycket om att ni ska få prova på att tävla på ”hemma plan”. Tävlingen är öppen för både vuxna och barn och är endast för föreningens medlemmar. Kl 14-16 beräknas KM hålla på och efter detta beger vi oss utom hus mot deltat och där umgås vi och grillar och mår gott tillsammans. Klubben tar med dryck, senap, ketchup, grillkol och div annat, ni tar själva med det ni vill äta.

aug
22
tis
Terminsstart
aug 22 kl. 18:15 – 21:00

Terminstart för befintliga medlemmar (nybörjarstarten är i september). Schemat är inte spikat ännu, vi återkommer om detta.

sep
2
lör
Vårat eget sommarläger 2017 @ Saltspannviken, Tynderö
sep 2 – sep 3 heldag

I år siktar vi på en återkomst till Saltspannviken, Tynderö! För den som vill går det att tälta på (alt sno åt sig en plats i vårt tält som rymmer ca 8-10 pers om jag inte minns fel). Dojon står som backup ifall det blir dåligt väder, men vi håller tummarna för detta är ett vackert ställe som gjort för ett läger. Sista anmälan: 24 augusti! Vi återkommer med mer info i det vanliga nyhetsflödet. Bilderna nedan är från lägret 2004!

okt
1
sön
Öppethus 2017 @ Timrå sporthall
okt 1 kl. 17:00 – 18:30

Öppethus  för alla mellan 12 – 99 år!  Just nu pågår vårt nybörjarintag och den 1 oktober är den sista dagen för detta. Vi kommer träna ett pass tillsammans och ni får även information om föreningen och vad vi pysslar med. Ni hittar oss på källarplanet i Timrå Sporthall (Arenaskolan), gå ner för trappen innanför entrén och följ sedan korridoren till vänster ca 40 m. Kom ombytt till vanliga träningskläder eller gi om du har en sådan.