Detta händer under maj – juni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

19 maj har vi fått möjligheten att visa upp vår fina föreningen under Skönsbergsdagen. Jag, Niklas, kommer och jag vill så klart ha med mig fler av er, så väl vuxna som barn. Det vi kommer göra är att dela ut information, samt köra någon form av uppvisning. En uppvisning kan i sin enklaste form bestå av t.ex. grundteknik och kata, där ni får visa det ni tränat på under terminen. Timmy har lovat han ska köra tamashiwara på en planka eller två (kan du, Timmy, så skulle det ju var toppen!) och jag hoppas vi kan få dit några av betongblocken vi har liggandes samt någon som vill slå på dem. Önskvärt skulle också vara att kunna visa en del sparring. Utöver detta kan vi även ta med mitsar och låta nyfikna få prova att slå lite.
Om tid och lust finns hoppas jag dock att några känner för att öva in mer avancerade övningar/kombinationer med svep och annat som kan väcka lite uppmärksamhet! Hör av er till er instruktör om detta.
Terminsavslutningen blir i samband med skolavslutningen och lika så brukar vi ha en gradering (test för nästa bältesgrad) runt samma datum. Vi återkommer med exakta uppgifter om tid och dag.