Terminsstart VT 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Osu!

En snabb översikt

Tisdagen den 10 januari kör träningen igång igen. Schemat är i stort sett som förra terminen, med undantag för torsdagarna som kommer se lite annorlunda ut. Mer om det längre ner i detta inlägg. Tisdagen den 31 januari kör vi vår Kagami biraki för att fira in det nya året (wikipedia: kagami biraki). Vi träffas i dojon och tränar ett kort pass och där efter äter vi tillsammans. Maten beställer vi från den Asiatiska restaurangen i Timrå och det kostar 150kr/person (barn brukar kunna klara sig på en halv portion se de betalar såklart bara halva priset). Nybörjarintaget blir som vanligt i februari månad, mer information om detta kommer någon vecka innan.

Schemaändring – torsdagspassen

Vi kommer att lägga till mer träning för vuxna avancerade genom att ha en kort sparringpass innan Kick & Box passet. Syftet med detta pass är att ni som är lite nyare ska få mer rutin och känna er säkrare i just fightingen. Gruppen delas upp efter behov och möjlighet så att även mer avancerade utövare som vill köra tuffare sparring ska få göra detta. Passet kan komma att innehålla enklare övningar med machliknande moment, men huvudinriktningen är just matchning. Dock uppmuntras ni att hjälpa varandra och ni kan självklart komma med önskemål inför varje rond (“jag skulle vilja vill öva på … är det ok för dig?”, “kan du hjälpa mig med … ?”). Sedan tar vi ut oss och svettas rejält på Kick & Box passet som kommer efteråt!

18:15 – ca 18:55 Sparring/fighting för avancerade vuxna.

19:00 – ca 20:00 “Kick & Box” (fysträning till musik) för alla vuxna och även öppet för allmänheten från 15år.

Schemat i sin helhet:

Tis:

18:15 – 19:30 Barn alla (inkl helt nya). Tina.
19:30 – 21:00 Vuxna avancerade. Tina.

Tors:

18:15 – ca 18:55 Vuxna avanc fighting/sparring. Niklas, Kristoffer.
19:00 – 20:00 Kick & Box, alla vuxna samt allmänheten. Niklas, Kristoffer.

Sön:

17:00 – 18:30 Barn (som tränat minst en termin!). eventuella vitbälten går hem 18:00. Janne, Hannes. Niklas backar upp emellanåt.
18:30 Vuxna alla  (nybörjarvänlig träning). Janne. Niklas backar upp emellanåt.