Sommarträning, kläder och läger

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Först ut kommer en uppmaning. Detta kommer även att skickas ut som e-postutskick och jag skulle önska att alla medlemmar kollar sin e-post och svara på utskicket, om ni fått något. Om inte så anmäl er till vårt e-postlista redan nu så ni inte missar något utskick – du anmäler dig här. Det finns en risk att utskicken sorteras som skräppost så glöm inte kolla spam/skräp-mappen!

Sommaren är här igen och med den så tar vi instruktörer chansen att ladda batterierna igen. Som vanligt får alla barn ledigt medan vuxna kan träna ett pass i veckan (tisdagar kl 19:00).

De träningsoveraller, t-shirts m.m. som beställts kom för ett tag sedan och finns att hämta i dojon under tisdagspassen som nämns ovan. Betalning sker till klubbens BG och priserna hittar ni här: http://sportochfunktion.jetshop.se/soraker-karate-c-416-1.aspx . Betala så snabbt ni kan.

I slutet av sommaren brukar vi hålla ett litet eget “Sommarläger”. Lägret körs utomhus i inspirerande miljö, de senaste gångerna har vi tränat på sandstränder och klippor i Åvike norr om Söråker. Grillning, bad och annat hör så klart till det också.

Under de senaste veckorna har föreningen, tillsammans med klubben i Sundsvall, fått möjlighet att visa upp sig dels på Familjedagen i Skönsberg samt nu senast på Storgatan i Sundsvall under nationaldagen. Sådana möjligheter är guld värda och vi i styrelsen tar gärna emot tips på lämpliga evenemang där vi kan komma och köra uppvisningar m.m. Uppvisningen under nationaldagen var i Sundsvalls Budoklubbs regi, där bl.a. karate, jujutsu och aikido ingår. Jag var där och “fyllde ut leden” likväl som att sempai Sten och sempai Magnus hjälpte oss i Skönsberg i slutet av Maj.

Kom och hälsa på oss idag 🥋

Opslået af Daniel Bergman på 6. juni 2017

Lite bilder och video från våra uppvisningar idag! Tack Marie Lundin för bilder och video.

Opslået af Niklas Öhrberg på 19. maj 2017