En terminsuppdatering

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tiden tickar på och vi har snart hunnit två månader in i vårterminen 2018! Årets kagami biraki har avklarats med stort deltagarantal, rolig träning och god mat. Att samlas på detta sätt och ha social samvaro är lika kul var gång och stärker den ack så härliga och viktiga klubbkänslan.

Hassela Ski Resort den 3 mars

Apropå samvaro så har vi en planerad tripp till Hassela Ski Resort den 3 mars. Planen är inte mer detaljerad än att den som vill hänger på så åker vi lite utförs (eller kanske “slättförs” för den som hellre vill det). Påpekas bör att detta inte är någon ledarledd aktivitet utan sempai kommer flänga runt i backarna, barn som vill följa med bör därför ha vuxens sällskap så vida de inte klarar sig på egen hand (alt. till och med piskar sempai i backen)! Givetvis äter vi tillsammans (grillar?) och det finns så klart mobil med om “ledare” behöver nås. Se gärna evenemanget på Facebook:

https://www.facebook.com/events/334206633745563/

Den 27 februari är det dags för årsmöte

Denna gång hålls mötet i dojon och mötet börjar kl 18:30. Vi ser gärna att så många som möjligt kommer och deltager då detta är eran bästa chans att göre er hörda när det gäller föreningsverksamheten. Varje föreningsmedlem har rösträtt i de frågor som diskuteras, se till att nyttja den rätten. Ordinarie träning utgår men om vi hinner klart i rimlig tid så kan den som vill såklart köra ett pass. Under vår kagami biraki tog valberedningens Pål Christensson chansen att berätta om möjligheten att stötta klubben genom att ställa upp i vår styrelse och/eller i t.ex. vår fika-fixargrupp. Ett uppdrag i styrelsen innebär ca 6-8 möten per år där vi planerar sådant som avslutningar och NewBody försäljning. Mötena sker antingen i dojon eller hemma hos någon i styrelsen, i bland tillsammans med föreningens instruktörer. Själv klart är föräldrar hjärtligt välkomna att sitta i styrelsen. Hör gärna av er om ni tycker detta låter intressant, föreningen uppskattar all hjälp!

Nybörjarintaget

Nybörjarintaget närmar sig sitt slut och vi har gott om platser kvar i leden. Detta gäller både barn- och vuxengruppen så plocka med alla ni känner till träningen!

Kick & Box

Vårt Kick & Box pass på torsdagarna är öppet för alla från 15års ålder. Kom och prova ett första pass helt gratis! För nybörjare så väl som avancerade vuxna så ingår detta pass i den ordinarie träning, dock är passet lite mer “avslappnat” när det gäller formaliteter. Vi har vanliga träningskläder (ej skor), lite härlig musik och en rejäl dos pepp så kom och prova!