Sommarträning m.m.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Med terminsavslutningen bakom oss är det dags för sommar, sol och bad (hoppas vi i alla fall). Under sommaren kommer vuxna att kunna träna på torsdagarna kl 19:00, från och med 21/6. Shihan håller de träningar han kan och har tid till, i övriga fall samlas vi och bestämmer från gång till gång vad vi hittar på för skoj. Det kommer även att bli sporadiska Kick & Box pass, gå gärna med i vår Kick & Box grupp på Facebook för mer info när, var och hur dessa sker (https://www.facebook.com/groups/1863173270648257/). Ta gärna med skor för utomhusträning till både karate- och Kick & Box passen så tar vi vara på ev finväder! Sundsvalls Budo Klubb (karatesektionen) kommer att hålla sommarträning på måndagar kl 19:00, även den för vuxna.

I slutet av sommaren kommer vi försöka (inget är spikat ännu, men högst troligt) hålla vårt eget kick off sommarläger igen, med tält och allt. Kom gärna med förslag på passande tid för detta läger, förra året höll vi det lite senare i förhoppningen att många skulle kunna deltaga.

Vi är även några som pratat om att spela in en “promotion film” och vi vill veta vilka som kan tänka sig vara med en dag eller två och göra detta? Tid och plats är ännu ej bestämt, kom med förslag på dagar då ni kan.