Att vara på träningsläger

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Att åka på träningsläger är en bra och nyttig erfarenhet. Dels får man chansen att träna en mängd pass på en kort tid vilket ofta ger en rolig och snabb utveckling. Att man dess utom får chansen att träffa andra instruktörer och tränande, är ju inte så dumt det heller.

Vi i Söråkers Kyokushin Karate brukar delta vid ett antal läger varje år, bland annat Påsklägret i Östersund. Förutom detta brukar vi också arrangera ett eget läger som är beläget utomhus, där övernattning sker i tält. 2014 var lägret placerat i Åvike utanför Söråker. Platsen var perfekt med sina avskärmade sandstränder, vackra klippor och härlig natur. Att det dessutom fanns gott om plats för vårt stora tält och att vi hade möjlighet att nyttja vår nuvarande kassörs kyl och frys (hon bor bara några hundra meter från platsen) var en fin bonus.

Nu är det snart dags för årets upplaga av detta läger, dock tycks det bara bli en dag i år, men vi ser till att det blir en toppendag!

 

//Niklas