Tävling för klubbens medlemmar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ta sommarens coolaste karatebild och vinn ett fint pris!

Dags för en tävling! Här kommer en rolig ”utmaning” för er kreativitet! Ni som är medlem i klubben kan från och med juli och fram till terminsstarten skicka in era roligaste, finaste eller coolaste karatebilder från i sommar och tävla om fina priser!

Regler

* Bilden ska vara tagen nu i sommar!
* Bilden får inte manipuleras (”Photoshoppas”) annat än för att t.ex. justera exponeringen och lägga till lite skärpa.
* Det ska synas att bilden har med karate att göra.
* Ta det ”lagom” seriöst! Knasiga bilder har lika stor chans som en super-cool sparka bild från klipporna på Alnö!

Bedömningskriterier

* ”Teknisk korrekthet”. I de fall en teknik/ställning/kata utföres ska den såklart utföras så bra man kan (man behöver alltså inte göra någon karate teknik, man kan göra annat istället bara det går att koppla till karate på något vis). Tekniken får anpassas till situationen/bildens stil. Högre graderade har högre krav på sig när det gäller detta!
* Skådespelet! Ett mycket viktigt kriterie! Ansiktsuttryck, kroppsspråk, rekvisita, effekter m.m. Använd fantasin!

Använd fantasin – ni kanske räddar världen från en ”pinata” drake av papper, eller biffar till er lite extra med kuddar så ni ser ut som Dolph och Stalone på bilden på nästa sida eller så tar ni helt enkelt en fin bild när ni gör er favorit teknik ute i badvattnet (skvätt gärna vatten samtidigt så ser det extra coolt ut).

OBS! Detta gäller alla mellan 0-100, ingen är för gamma för att vara medl!!

Vi brukar ofta påpeka, framförallt för våra barngrupper, att man inte får träna karate utanför dojon. Detta bland annat för att inte inspirera andra barn att börja slå och sparka runt omkring sig och ev. skada både sig själv och andra. Givetvis är det ok att stå lite avskilt någonstans och ta en rolig bild men ni kan ju undvika att ha en stor ”publik”. Ni får gärna ha detta i åtanke när ni håller på med detta.

Alla får deltaga med max tre bilder . Om ni har skickat in fler än tre bilder, så får ni tala om vilka bilder ni vill tävla med.

Bilderna laddar ni upp i vår Facebooksgrupp i albumet ”Söråkerkarate – bildtävling”.  Tagga bilden med ”#Söråkerkaratebild” (skriv detta i bildens beskrivning. Ni kan så klart även skriva annat där). Ni som inte har Facebook eller inte vill ladda upp bilder där kan skicka dem till mig på niklasoh@bredband.net. Jurryn kommer välja ett antal bilder till final som klubbens medlemmar får rösta på. Jurryn kommer även välja en egen vinnare – det blir alltså två vinnare ”Folkets val” och ”Jurryns val”!

Bilderna ska skickas in innan terminstarten HT2015 och vinnarna kommer att presenteras under ”kickoffen” i samband med terminstarten!

Nu ser vi fram emot en massa roliga, coola och/eller fantasirika bilder!