Terminsstart HT 2015

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Osu!! Keiko ni wa arimasu – Träna kan börja!

Redan ikväll (tis 25 aug) smygstartar vi igång denna termin och hälsar er välkomna tillbaka. Under denna termin kommer vi att prova ett nytt upplägg när det gäller gruppindelningar. På tisdagarna och torsdagarna kommer de avancerade barnen och de avancerade vuxna att träna tillsammans, lite på samma sätt som i nybörjargruppen. På tisdagar är jag ansvarig instruktör och på torsdagarna håller shihan Håkan Nygren passen. Vid behov kommer vi att dela gruppen och låta någon av de högre graderade hjälpa till och leda antingen barnen eller de vuxna.

Söndagen den 6:e september är det dags för vår ”Avspark” där vi tränar tillsammans och därefter blir det fika samt information från styrelsen. Alla är välkomna på detta så ryck tag i intresserade, nybörjare, avancerade, syskon, kompisar, föräldrar med fler. Passet brukar vara uppskattat av deltagarna och det är en chans att få träffas ”över grupperna”.

Schema för HT2015

Tisdag Torsdag Fredag Söndag
19:00 – 20:30 19:00 – 20:30 16:00 – 22:00 17:15 – 18:30
Avancerade barn
och vuxna
Avancerade barn
och vuxna
Fripass för avancerade vuxna som vill träna extra. Delas med Timrå jujutsu. Nybörjare, barn och vuxna
      18:30 – 20:00
      Avancerade vuxna

 

Föreningen har även fått en ny hemsida från och med den 24 augusti 2015. Ni hittar sidan på samma adress som för: www.sorakerkarate.se! Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla den levande och intressant. Tänk på att ni som lagt den gamla sidan som bokmärke kommer att hamna på den gamla sidan om ni använder bokmärket.

 

Välkomna tillbaka!

Sempai Niklas Öhrberg
IF Söråkers Kyokushin Karate