OBS! Ändringar i schemat!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Det nya schemat ser ut enligt följande:


Tisdagar
18:00 – 19:15 Avancerade barn (barn som graderat minst en gång). Instruktör shihan Håkan Nygren
19:15 – 20:45 Avancerade vuxna. Instruktör shihan Håkan Nygren
Torsdagar
19:00 – 20:30 Vuxna, avanc och nybörjare. Instruktör sempai Niklas Öhrberg
Söndagar
17:15 – 18:30 Nybörjare barn + vuxna som vill träna med sina barn. Instruktör Carina Lidström och Nova Svedin.
18:30 – 20:00 Vuxna, avanc och nybörjare, Mits, styrka och kondition. Instruktör Peter Antonsson

Varför har vi gjort dessa ändringar?

Då vi tappade några instruktörer inför denna termin gjordes ett antal förändringar i schemat. Vi provade att slå samman barn och vuxna avancerade under några veckor, men upptäckte att detta inte var optimalt. Det blev lätt att tempot hamnade aningens för högt för barnen (alt. lågt för de vuxna) under dessa pass. Därför har vi nu beslutat att de avancerade barnen istället får ett eget pass med vår huvudinstruktör. Tyvärr tappar de alltså ett pass i veckan men det blir kvalité istället för kvantitet!

Nybörjarintaget har gått toppenbra och det har varit runt 30 personer på de två senaste söndagspassen. Även där kände vi dock att det fanns ett behov av korrigering, dels för att Carina och Nova inte ska få för mycket att hålla reda på men även av liknande orsaker som nämnts ovan. Därför öppnar vi för vuxna nybörjare att kunna delta på det senare söndagspasset istället, samt på träningspasset på torsdagarna. Under torsdagspasset kommer Niklas Öhrberg vara ledare men med hjälp av kyu-graderade som då får stötta nybörjarna.

Om ni har frågor om något så är det bara att höra av sig och vi hoppas och tror att detta ska bli toppen!