Inställda pass och 2st påminnelser!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Den 20 mars är vuxenpasset inställt (Peter är bortrest och ingen annan har möjlighet att hoppa in).
Den 27 mars (påskdagen) är träningen inställd för båda grupperna.

Påminnelse 1: Årsmöte den 22 mars klockan 18:00 på Söråkers Folketshus! Mötet tar ca 45 min och därefter blir det fika och pris-, samt diplomutdelning. Instruktörer, ni har väl funderat ut era nomineringar till priserna (vi snackar ihop oss under fikat)?

Jag läste för en stund sedan en intressant liten artikel om vad “medlem” innebär och det poängterades bland annat att just rätten till att deltaga på årsmötet är en del i ett medlemskap. Den rätten tycker jag alla ska nyttja! Artikeln påpekade också hur många företag som felaktigt nyttjar begreppet “medlem”, tror inte jag får komma på diverse bolagsstämmor m.m. bara för att jag är medlem i Clas Olson, ICA m.fl. 😀

Påminnelse 2: Under Påsken är det enligt tradition dags för Påsklägret i Östersund. Detta är ett av de stora lägren inom vår stilorganisation och har över 30 år på nacken! Lägret hålls i Östersunds Budokais nya, fräsha, lokaler på Campus och leds av inga mindre än Shihan Howard Collins 8:e dan (!), Shihan Mikael Söderkvist 6:e dan och vår egen Shihan Håkan Nygren, 6:e dan. OBS! Lägret är bara för kyu och dan graderade (ej barn). Lägret rekommenderas starkt!

Mer information hittar ni här: http://www.budokai.se/Economy/p%C3%A5skl%C3%A4ger%202016-2.pdf