Datum för resterande terminen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nu finns datum för den resterande terminen upplagda i kalendern.

Vi i styrelsen har pratat om att gå ut och äta med klubbens vuxna hos någon av Sundsvalls eleganta restauranger, som en social happening. Föreslaget datum är den 27 april.

Om intresse finns har vi tänkt att hålla ett klubbmästerskap den 8 maj där ni som vill får prova på att tävla i kumite eller kata. För nybörjare finns möjlighet att tävla i så kallad “touch fight” där man med öppen hand ska försöka träffa motståndaren på några bestämda punkter, t.ex. magen och utsidan låret. För barn som graderat kommer det tävlas med vanliga barnregler för fighting, ni hittar dem på kyokushin.se. Vuxna graderade får tyvärr klara sig utan fighting men vi kanske kan ordna någon form av “uppvisningsmatch” (annars krävs sanktionering från förbundet). Både vuxna och barn kan tävla i kata.

Styrelsen föreslår att vi kör igång sommarträningen efter midsommar, dock är det upp till instruktörerna att bestämma om det blir så. Eventuellt kan det bli träning för såväl barn som vuxna.

Sommarläger i Åvike den 20-21. Beroende på intresse kör vi lägret i en eller två dagar. Den som vill får sova över i vårt tält, men det är såklart inget krav. Dock önskar vi att det var ett “krav” att vara med så ingen missar detta läger. Alla kan vara med, oberoende av kunskapsnivå och innehållet på lägret anpassas efter deltagarna.