Gradering, avslutning och sommarträning

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Terminerna går fort och nu är det snart dags för avslutning igen. Men innan dessa har vi åter igen en gradering och som vanligt gäller följande:
För gradering krävs ett godkännande från din instruktör samt att du deltagit på minst 30 träningspass sedan förra graderingen (för högre grader krävs ändå längre träning). Kostnad 100kr samt ev. 50kr för ett nytt bälte.

Avslutningen blir utomhus i deltat mitt i mellan Söråker och Sörberge. Vi träffas där kl 18:00 och tränar (utomhus) i ca en timme och där efter grillar vi tillsammans. Som vanligt vill vi att även föräldrar, syskon m.fl. deltar, ju fler desto roligare! Obs! Du tar själv med det du vill äta men föreningen kommer även att ta med tillbehör (ketchup m.m.), dryck samt grillutrustning (tändstickor, tändvätska, tallrikar, grilltång m.m.). För er som undrar vart det är vi ska så hittar ni en karta under evenemangssidan på www.sorakerkarate.se. Klicka bara på evenemanget i kalendern på första sidan så kommer ni dit.

Datum för detta är den 14 juni.

Under sommaren så kommer vi att ha sommarträning för vuxengrupperna. Den börjar efter midsommar, men någon tid och dag är inte bestämt ännu. För barn i åldrarna 8 – 14 år kommer vi att ha träning under (troligen) fyra tillfällen från 15 – 18 augusti. Detta är en del av regeringens satsning mot barn:

"Regeringen har beslutat att fördela 200 000 000 kronor till för stöd till sommarlovsaktiviteter under 2016–2019.
 Stödet går till alla kommuner i landet och uppdraget som följer med medlen är att genomföra
 kostnadsfria sommarlovsaktiviteter för barn mellan 6 och 15 år....

Sommaraktiviteterna ska:
  • Vara kostnadsfria för barn i åldrarna 6-15 år. (vi kör 8 - 14 år. Niklas anm.)
  • Äga rum under sommarlovet (13/6-21/8 2016)
  • Ge barnen stimulans och personlig utveckling.
  • Stimulera både flickors och pojkars deltagande, främja integration och skapa nya kontaktytor mellan barn med olika sociala bakgrund.
  • Marknadsföras och göras tillgängliga för barn i målgruppen." (taget från Timrå kommuns mail till föreningarna)

Nu hoppas jag så många som möjligt av er kommer på avslutningen!