Vad händer i sommar?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tack alla ni som kom på avslutningen och tränade och umgicks! I och med detta har vi nu sommaruppehåll fram till första torsdagen efter midsommar då sommarträningarna drar igång för er i vuxengrupperna. För barn så finns det stora chanser att det blir träning i fyra dagar i augusti där Timrå kommun går in och betalar för allt (tack vara stöd från regeringen). Håll utkik på hemsidan för mer om detta.

Ni som hänger med i vår grupp på Facebook har kanske sett att vi har en ny klubbshop där ni kan köpa kläder och väskor. Ni kan beställa helt själva eller vänta tills vi tar upp beställningar genom föreningen, vilket vi kommer att göra 1-2 ggr per termin. Ni hittar länken till shoppen under “Föreningen” i menyn ovan.

I augusti kommer vi att hålla vårt eget läger i Åvike, utanför Söråker. Vi tränar och tältar i två dagar i skogen, på stranden och ute på de vackra klipporna (kanske den bästa “dojon” man kan ha). Alla föreningens medlemmar är så klart välkomna och allt sker till självkostnadspris (runt 150kr)! Det kommer ganska snart mer information om detta läger. Givetvis finns det bilder från förra årets läger och dessa hittar ni här.