Schemaändring, gradering och avslutning!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Osu alla fina karate-ka!

Som några av er läst på Facebook så har vi ändrat lite i schemat från och med torsdag denna vecka (v. 44). Ändringarna rör främst avancerade vuxna.

Det avancerade vuxenpasset på torsdagarna slås samman med Kick & Box passet som är innan. D.v.s alla vuxna tränar tillsammans klockan 18:15 – 19:30. Det är helt ok att komma i vanliga träningskläder och det bästa med passet är att du kan ta med folk du känner, då passet är öppet för allmänheten (kostar 50kr per pass för icke medlemmar). Även på Söndagarna tränar alla vuxna tillsammans från och med nu. Det passet börjar kl 18:30 och det är såklart Gi som gäller på detta pass.

Apropå Gi, “karate-dräkt”, så är dessa på väg och kommer troligen vilken dag som helst. Ni som beställt kommer kunna hämta dem i dojon och ni betalar till klubbens Bg (det finns en chans att vi har fått igång Swish tills dess också, för er som vill betala den vägen). Även de andra kläderna är beställda och kommer levereras om ca 3 veckor.

Datum och tid för gradering och avslutning är satta till 15 dec kl 18:30 (först barn sedan vuxna) resp. 17 dec kl 15:00. Till graderingen gäller som vanligt att du ska ha tränat minst 30 träningspass samt ett godkännande från din instruktör för att du ska få prova för nästa grad. Vi siktar på en avslutning på Timrå Badhus, där vi hyr hela hallen och tränar, badar och fikar tillsammans i en stor fin kyokushin-familjeklump. Givetvis är syskon, föräldrar m.fl. också välkomna.

En öppen fråga till er som tränar: om ni får välja att träna på söndag eller fredag, vilken dag väljer ni? Vi instruktörer ska sätta oss och planera schemat för nästa termin och vi vill ha era tankar om dessa dagar. Ni kan så klart svara på detta mail eller svara på Facebook där jag kommer starta en tråd om detta.

Den 19 november håller vi tummarna för Rasmus och Malte som åker för att tävla på Norrlandsmästerskapen! Om det är fler av er som är intresserade av att tävla i kata eller kumite (fighting) så säg till er instruktör.

På torsdag är det jag som leder “Kick & Box”, hoppas vi ses då!

Med vänlig hälsning
Sempai Niklas Öhrberg