Kallelse till årsmöte, påminnelse om avgifter och diverse efterlysningar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kallelse till årsmöte

Den 16 mars är det dags för föreningens årsmöte. Planen är att återigen träffas på Folketshus i Söråker för att diskutera föreningsangelägenheter, fika, dela ut träningspriser(“bästa träningskamrat”, “årets kyokushinkarateka” m.fl.). Givetvis hoppas vi i styrelsen att så många som möjligt kommer och deltar. Detta är verkligen er chans att kommentera verksamheten, komma med önskemål och för all del bara allmänt umgås en stund.

Några efterlysningar

Vi i styrelsen efterlyser ett gäng saker. Till att börja med önskar vi få in tips på dels föreningsarbeten – förslagsvis sådant som kan göras som en punktinsats, t.ex. vårstädning av ett bostadsområde, inventering hos företag eller annat lämpligt. Vi önskar också få in tips på tillfällen/evenemang där föreningen kan vara med och synas. Vår förening behöver synas mer så folk får i om rådet får reda på att vi finns och vad vi gör.

En till sak vi gärna skulle önska är att åter få igång en “fest/fika-kommitté”. Vi är få ledare i föreningen och det skulle vara mycket uppskattat med mer hjälp runt våra olika evenemang. Tidigare har vi haft några föräldrar som ställt upp och hjälpt till med att “fixa och dona” med fika till våra avslutningar, läger m.m. Det har rört sig om en insats ca 4-6 gånger per år, men som varit uppskatta av alla. Hojta till om du/ni känner att ni kan ingå i en fixa-fika-grupp!

Ytterligare en efterlysning är från tränarsidan. Som många vet har tränar situationen varit lite ansträngd och vi gör så gott vi kan för att tillsätta de pass vi har. För stunden fungerar det men inför framtiden önskar vi bli fler och därför efterlyser vi er med intresse för att instruera. Denna förfrågan är öppen för er som är kyu-graderade (vuxna) och som vill få testa att gå som “lärling” precis som Hannes gör just ni i barngruppen på söndagarna. Att vara instruktör är väldigt givande och lärorikt, för att inte tala om en god merit även i det “civila” livet. Föreningen har också varit noggrann med att de som satsar på att instruera får gå utbildning genom Budo och kampsportsförbundet.

Sist, men minst lika viktigt

En påminnelse om medlemsavgiften. I skrivande stund har 16 personer betalat in avgiften för denna termin. Vi är fler än så på passen… Avgifterna är enligt följande:

  • Barn nybörjare*: 400kr/termin
  • Barn avancerade: 450kr/termin
  • Vuxna nybörjare* (samt studenter och arbetslösa): 650kr/termin
  • Vuxna avancerade: 800kr/termin
    * nybörjare är ni som inte graderat, dvs vitbälten.

Avgiften betalas in på bankgiro 5299-2872. Kom ihåg att uppge vem avgiften avser.