Nybörjarintag HT 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kyokushin karaten erbjuder en utmaning som vi hjälps åt att klara av steg för steg! Karatestilen är en modern stil med rötterna i den traditionella budon där stor vikt läggs vid ödmjukhet och respekt, så väl som kämpaanda. Kom och träna Kyokushin karate du också! Intaget pågår fr.o.m.  5 september t.o.m. 1 oktober.

Ungdomar från och med 12 år – 14 år: Tisdagar kl 18:15 & Söndagar kl 17:00

Vuxna från och med 15 år: Torsdagar kl 19:00 & Söndagar kl 18:30

Vi håller till i budo lokalen i Timrå sporthalls nedre plan. Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp. Medtag vanliga träningskläder (utom skor, vi tränar barfota på våra mattor). Man får testa gratis 3 ggr och därefter betalas tränings-och medlemsavgift in till föreningen. Under terminen tar vi beställningar på dräkt och övrig utrustning som behövs för att fortsätta. Info om avgifter, instruktörer och övrigt hittar ni under [Tider, avgifter & information].

Vill du skriva ut bilden? Klicka här och ladda hem en högupplöst version!