Avslutning m.m.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Terminsslutet närmar sig slutet och det är snart dags för avslutning och sedan juluppehåll. Vi har lyckats hållit ett roligt sommar/kickoff läger där vi prickade några av de finaste dagarna denna sommar, vi har fyllt på i släktens lådor med sockar, underkläder och annat från NewBody, vi har tävlat och plockat medaljer och så klart tränat en hel massa karate!

Avslutning 16/12 15:00 Timrå simhall

Som vanligt hyr vi hela simhallen, så det finns gott om plats för syskon m.fl. att följa med. Föreningen ordnar med lite fika och medlemmarna ordnar med sedvanligt gott humör, ty nu skall här tvagas. Eller så kör vi på en ”kanonkula” med kiai. Anmäl gärna intresse så vi vet hur mycket fika som behövs.

Terminsstart 9/1

Vi återkommer dagarna innan med tider m.m. efter att våra instruktörer har satt schemat för terminen.