Nu laddar vi inför slutspurten på terminen!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Med bara lite drygt en vecka till maj månad så närmar sig slutet av terminen med raska steg! Med en ny styrelse och nybildad ”teknisk kommitté” av instruktörer så jobbar vi på för att göra klubben än bättre och nedan ser ni lita av vad vi har på gång.

På gång under maj/juni

5 maj kör vi åter igen ett fightinginriktat läger med två pass. Pass 1 kl 10:00 och pass 2 ca kl 12:30. Lägret är öppet för avancerade barn samt vuxna får vår förening, Sundsvalls budo klubb – karate sektionen och Härnösands Karate Klubb (intresserade från andra föreningar får höra av sig till shihan Nygren och kolla så det är ok att dyka upp). Shihan leder passen och vi andra svettas och har kul. Klubben bjuder på fika i pausen.

5 juni är det dags för gradering (shihan får rätta om jag mins datumet fel /Niklas) och som vanligt gäller ett godkännande från din instruktör för att få gradera. De barn som graderade i början av denna termin kommer att få gradera under mitten av nästa termin.

Avslutningen är inte spikad än men vi kommer med info asap. Det samma gäller dag och tid för sommarträning vilket vi ofta diskuterar under avslutningen och gemensamt beslutar om där och då. Dock har Marie och Niklas som ambition att fortsätta med Kick&Box passen under sommaren, lite beroende på intresse. Dessa pass är öppna för alla över 15 år och kommer i möjlig mån att vara utomhus.

Då några av deltagarna på Kick&Box passet haft svårt att hitta till dojon samt att vaktmästarna nu gått in i sitt sommarschema och det där med är låst via huvud entrén, har vi en fin liten film som visar hur man hittar in till oss! Koden som krävs får ni strax via mail (med samma övrig info som i detta inlägg) samt på träningspassen. Givetvis kan ni även kontakta klubben och fråga om koden.

 

När vi ändå håller på kan vi ju lika gärna lägga till en video från vårt förra fightingläger samt från ett av våra Kick&Box-pass. Var så goda!