Extra årsmöte, gradering och avslutning

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Terminsslutet närmar sig och det är dags för följande:

24 maj kl 18:30 har vi ett extra årsmöte med anledning av att vår ordförande flyttar och och behöver tillsätta en ny sådan. Förslag på kandidater mottages varmt. Med anledning av detta kan Kick&Box passet ev. bli lite försenat men det är ingen ursäkt för att inte ha med sig träningskläderna och svettas lite!

5 juni är det gradering. Som vanlig gäller att ni ska ha ett godkännande från er instruktör för att få gradera. För barngruppen så väntar vi med gradering till i mitten av nästa termin så ni hinner få nöta in det ni ska kunna.

7 juni är det avslutning, föreslagen tid 18:00 (tiden är ej helt spikad). Vi ses i deltat/”Smacken” vid Y:et där vi grillar och kör lite aktiviteter tillsammans. Tag med det ni vill äta så tar klubben med grillutrustning m.m.