Dags för vårat sommarläger!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Osu, hoppas ni har det bra i sommarvärmen.

Sommarträning för vuxna varje torsdag kl 19:00. Ibland kan det vara så att vi hittar på något i samband med denna träning, håll koll på Facebook för info om sådant. Det kan vara bad efter träningen, träning utomhus, träning för barn och vuxna, eller vad vi nu hittar på.

I år kör vi vårt läger i Åvike norr om Söråker. Den 18-19 aug är det som gäller och lägret är öppet för barn och vuxna från vår klubb, Sundsvalls Budoklubb och Hänösands karate klubb. Vi räknar med att köra igång kl 10:00 på lördag och är klara ca 13:00 på söndag. Mer info om lägret kommer allt eftersom men redan nu kan ni anmäla er via eventet i Facebookgruppen eller via e-post till kontakt@sorakerkarate.se. Priset inkluderar mat men på grund av eldningsförbudet så kan vi i nuläget inte säga vad det blir att äta. Detta påverkar även priset så vi ber att få åter komma med detta senare (senpais gissning mellan 150 – 200kr). Kom ihåg att meddela om ni behöver specialkost e.dyl. Vi övernattar i tält, klubben har ett för ca 10 pers och man kan givetvis ta med eget tält också (för den som inte vill kan man så klart övernatta hemma också).

Utöver vårt läger så är det även ett läger för klubbledare i Umeå den 11-12 aug. Anmälan skickas till Shihan Nygren senast onsdagen den 1-augusti. Lägret har nu samma status som ett TK-seminarium.

Den 22 sep är det dags för Swedish Open 2018. Tävling kommer vara i Göteborg (Lisebergshallen) och är en internationell tävling i kyokushin karate med fullkontaktregler. Med andra ord tuffa matcher på hög nivå! Om intresse finns så drar vi ihop ett gäng och åker ner och kollar. Mer info finns på http://www.swedishopenkarate.com/

Terminsstart är i samband med skolstarten och nybörjarintaget är under hela september. Vi siktar även på att hålla ett “Öppethus” där vi tränar tillsammans med- samt informerar om vår verksamhet för nyfikna nybörjare. Dock är inte schemat spikat ännu så även där får vi återkomma med mer info!