Terminsstart och nybörjarintag

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Med lite väl kort framförhållning så vill vi bara säga att terminen är igång och första träningen är redan imorgon, dvs den 27/8. Vi har haft lite svårt att få till instruktörer på vissa pass, men till slut tycks det ha löst sig. Barnpassen ser ut som under förra terminen, med den lilla ändringen att tisdagens pass börjar kl 18:30 istället för 18:15 så sempai hinner i god tid. För vuxna är schemat ändrat när det gäller torsdagar och söndagar. Nu har vi ett ordinarie karatepass för alla vuxna på torsdagarna kl 19:30 – 21:00 samt Kick & Box på Söndagarna kl 18:30 – 19:30. Shihans pass på tisdagarna är precis som tidigare, dvs för vuxna avanc kl 19:30 – 21:00.

Nybörjarintaget pågår som vanligt under hela september och vi tar in barn från 8 år och vuxna från 15 år. Mer information hittar ni på vanliga hemsidan och på vår nya sida: karateitimra.se som är för just nybörjarinfo (den vanliga sidan är så klart kvar och ser ut som förut, www.sorakerkarate.se). Sprid gärna den nya sidan hejvilt under hela nybörjarintaget! Material (affischer m.m.) kommer alldeles snart och vi kommer även att deltaga på Y-dagen den 1/9 och visa upp oss.