Gradering och Avslutning

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gradering

Den 11 december är det dags för gradering. Som vanligt gäller det att ha tränat ordentligt och att komma väl förbered. Läs gärna på om sådant som karatens- och kyokushinkais historik och se till att kunna teknikernas namn. Ett bra tips är att kolla på www.kyokushin.se, där finns mycket matnyttigt. Som vanligt gäller att du skall ha ett godkännande från din sintruktör för att få prova gradera och graderingen kostar 150kr + ev 50kr för ett nytt bälte. Graderingen betalas till shihan Håkan Nygren (Obs! kontant och jämna pengar) och bältet till föreningen (Swish är ok här).

Start kl 18:30 för barnen och ca kl 19:30 för vuxna. Obs! Kom i tid innan och gör klart betalning, värm upp m.m.!

Avslutningen

Söndag den 16 december kör vi avslutning i dojon. Det blir ett gemensamt Kick&Box pass för föreningens medlemmar samt föräldrar och syskon till dessa. Givetvis får även ni som går på våra Kick&Box pass komma, även om ni inte är medlem och passet är gratis! Passet kommer vara upplagt så att alla kan vara med och man “gasar på” efter egen förmåga.

Efter passet, som leds av de eminenta instruktörerna Niklas och Marie, blir det fika och samkväm med ev lite filmvisning el.dyl. Vi tränar i vanliga träningskläder men den som vill får såklart använda sin Gi. Vi börjar träna kl 17:30 och vi räknar med att vara klara med fika och allt ca 19:30.

Ni som vill se lite klipp och annat från våra pass, kan kolla på vårt Instagramkonto:

Something is wrong.
Instagram token error.

sorakerkarate

Follow
Hämta fler