Terminsstart VT2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Viktiga datum

8 januari – terminsstart för alla grupper
22 januari – kagami biraki (prel. datum)
31 januari – sista dag att betala in träningsavgifterna
28 februari – årsmöte

Då var det dags att börja röra på sig igen efter juluppehållet. Tiderna för den kommande terminen kommer att se ut som tidigare, med start den 8 januari. Kom ihåg träningsavgifterna som ska vara betalda senast 31 januari, hur mycket ni ska betala hittar ni här: Tider, avgifter och information.

Kagami Biraki 22/1

Kagami Biraki (鏡開き) är en japansk tradition där vi firar in det nya året. Vi hoppar över detta med att bryta upp en tunna med saké och kör istället ett träningspass, alla tillsammans och där efter äter vi middag i dojon. Vi vill gärna att även föräldrar och syskon är med och tränar och äter. Ni som graderade innan jul kommer att få era bälten tilldelade under detta tillfälle och ni som graderat för första gången kommer få era namnskyltar att hänga på vår namntavla!

Viktigt är att ni anmäler er i tid! Vi beställer maten från en restaurang i Timrå och priset är 150kr per portion. Om ni har/är två barn som vill dela på en portion så är det upp till er men ni får ordna upp detta sinsemellan. Om man inte betalat så får man inte äta men träna får man så klart ändå.

Givetvis får även medlemmar från Sundsvall- och Härnösands kyokushinklubbar deltaga.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kagami_biraki

Årsmöte 28/2

Årsmötet är det tillfälle där vi diskuterar föreningens verksamhet, väljer styrelsemedlemmar m.m. Vi vill såklart att så många som möjligt ska deltaga så vi får ta del av era åsikter. För att få rösta under mötet måste man vara vuxen alt. ha med sig målsman.