Bilder och Video från kumiteläger i Sundsvall, 190302

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lägret anordnades

Lägret anordnades av Sundsvalls budoklubbs karatesektion och instruktör var Shihan Håkan Nygren (vår huvudinstruktör)  samt att lägret besöktes av deltagare från Sundsvall, Söråker/Timrå, Härnösand, Östersund och Skellefteå!

Deltagarna drillades i teknikkombinationer, förflyttningsövningar och situationsbaserade övningar.

Fightingläger 190302

Lite video från dagens fightingläger, annordnat av Sundsvalls Budoklubbs karatesektion. Shihan Håkan Nygren (vår huvudinstruktör) instruerade och lägret besöktes av deltagare från Sundsvall, Söråker/Timrå, Härnösand, Östersund och Skellefteå!Deltagarna drillades i teknikkombinationer, förflyttningsövningar och situationsbaserade övningar.

Slået op af IF Söråkers Kyokushin Karate i Lørdag den 2. marts 2019