Mitt i terminen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Då var vi en bit in i “andra halvlek” för denna terminen och träningarna rullar på enligt schemat. Närmast på gång just nu är en tävling nere i Uppsala, där Tyra, Simon och Nino kommer att ställa upp. Tävlingen är i kumite (fighting) och riktar sig till barn, ungdom, kadetter och  juniorer. Alla tre har provat tävla tidigare och tyckt det varit roligt och vi hoppas så klart att fler ska vilja prova på framöver.

Påsklägret

Under påsken har Östersunds budokai sitt Påskläger som nu hålls för 36:e gången! Lägret är ett av Swedish karate kyokushinkais riksläger och har även besökare från andra länder. Instruktörer på lägret är shihan Howard Collins 8:e dan, shihan Mikael Söderkvist 6:e dan och (vår egen) shihan Håkan Nygren 6:e dan. Lägret är öppet för kyu- och dangraderade. Mer information finns här: http://www.budokai.se/Economy/eastercamp%202019.pdf

Låsta entréer

Vaktmästarna verkar ha gått in på sitt sommarschema vilket innebär att sporthallens entréer kan vara låsta. Tyvärr verkar det också vara något problem med vår möjlighet att aktivera den kod som ska ge er möjlighet att komma in, så vi får helt enkelt hjälpas åt och hålla kolla på dörrarna och släppa in varandra. Entré sker genom den lilla sida ingången närmast vår dojo men det kan så klart vara värt att kolla huvudentrén också då den ofta är öppen pga andra aktiviteter i sporthallen.

Försäljning

Vi brukar titt som tätt ha någon aktivitet för att få in lite extra resurser till föreningskassan, t.ex. brukar vi sälja NewBody. Nu har vi chansen att sälja ett rabatthäfte i “app-form”. Appen heter Applena och alla våra medlemmar kan få en aktiveringskod som låter dig använda appen helt gratis fram till och med sista april, detta för att vi ska kunna se hur den fungerar m.m. För att få koden behöver du kontakta Niklas och ge honom en e-postadress. Thats it.

Många känner säkert till Restaurangchansen och denna app fungerar på ett liknande sätt. Den är ett digitalt rabatthäfte med många fina erbjudanden och den kostar 200kr, var av 100kr går till föreningen vilket är ett bra stöd till vår ekonomi. Att köparen kan spara in hela summan via rabatterna är ju en fin bonus.

Appen finns till Android och iOs.

https://itunes.apple.com/se/app/applena/id1315595476?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.applena.enduser&hl=en_US