Snart dags för vårt eget sommarläger i Åvike!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hoppas ni har en bra sommar. Vi vill bara påminna om vårt eget sommarläger som vi brukar köra i slutet av sommaren. I år planerar vi att köra lördag 31 augusti och blir det minst 10 deltagare som även vill köra söndag, så gör vi det! Man kan då övernatt i tält så får man ut lite extra skoj ur det hela.

” Läger utomhus för vuxna och ungdomar (från ca +10 år, alla barn/ungdomar i vår förening är såklart välkomna). Om det blir över 10 deltagare som vill och kan träna även söndag 1 september, så kör vi två dagar! Om så blir fallet så finns möjlighet att övernatta i vårt tält, eller så får man ordna eget boende.

Plats: Åvike, strax norr om Söråker.
Pris: ej satt ännu men det brukar vara prisvärt och inkluderar mat m.m.. 🙂
Anmälan: senast 20 augusti på Facebookevenemanget eller till kontakt@sorakerkarate.se.

Kom ihåg att ta med Gi, skydd, ombyte (hög risk för träning i vattnet), handduk/badlakan, träningsskor, dricksvatten. Om det blir övernattning så lägg till sovsäck, varma kläder (kan vara kallt på kvällen/natten), toalettartiklar m.m. “

Länk till vårt Facebookevenemang där ni kan anmäla er, göra inlägg m.m. :
https://www.facebook.com/events/476800879554949/

Vi kommer återkomma med mer info om terminstart och nybörjarintag relativt snart. Dock ser det ut som om vi kommer fortsätta köra samma tider som under förra terminen.