Terminsstart HT 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kick off läger

Lördagen den 31 kör vi vårt “kick off” läger i Åvike utanför Söråker. Sista anmälningsdag är imorgon så skynda att anmäla!  Lägret startar kl 10:00 i Åvike (den som vill kan hänga på från ICA Söråker ca kl 09:15). Pris 150 kr inkl grillning till lunch och lite “mellis” på eftermiddagen. Lägret slutar ca 16:30. Lägret betalas till föreningen via swish eller bankgiro.

Anmälan via Facebook: https://www.facebook.com/events/476800879554949/

Anmälan via e-post: kontakt@sorakerkarate.se

Terminsstart

Söndagen den 1 september drar terminen igång med ett första Kick&Box pass kl 18:30. Barnen får ledigt just denna söndag, men vi hoppas att vi ses på lägret istället? Tisdagen efter så kör ordinarie karatepassen igång med samma schema som förra terminen.

Nybörjarintag

Vi vill ju ha fler medlemmar så ta med alla ni känner. Sprid gärna vår nybörjarinfo på Facebook, Instagram m.m. samt så klart muntligt också. Föreningens medlemmar är ju också de bästa “reklampelarna”, det är ju ni som kan berätta hur givande det är att träna.

Nybörjarinfo:

Karate i Timrå

Vad mer händer?

De tre kyokushinklubbarna i regionen kommer att, gemensamt, hålla tre träningsläger under terminen. Lägren är först och främst för vuxna och det kommer hållas ett läger i respektive förenings lokal och med instruktörer från de andra föreningarna. Vi hoppas att detta ska öka den redan fina gemenskapen vi har samt att det kan ge fler “blodad tand” att åka på andra evenemang runt om i landet. Mer info om dessa kommer snart!

I november är det åter dags för Norrlandsmästerskapen i Umeå. Det verkar redan vara några som är taggade att vara med! Det är en bit att åka men det skulle vara skoj om vi fick fler som följer med och ser hur en tävling går till och kanske hejar på oss som är med. Det är även en del andra tävlingar vi siktar på att deltaga på under terminen.