Terminsslut HT2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tiden går fort när man har roligt och terminsslutet närmar sig. Vi har hälsat nya medlemmar välkomna, tränat, tävlat och varit på läger och snart är det dags för gradering och avslutning.

Läger

Först på tur står dock ett endagars läger för vuxna (+15 år) den 7 december där vi gästas av instruktörer från Härnösands karate klubb samt utöver från samma klubb och även Sundsvalls budo klubb. Givetvis är utövare från andra föreningar också hjärtligt välkomna!

OBS!! Cirkatider!!
Pass 1: 10:30.
Lunch ca 12:00
Pass 2: 13:00
(Paus)
Pass 3: 15:00
Lägret slutar runt 16:30.

Lunch: Medtag egen mat (det finns en micro i dojon) eller åk till valfritt ställe (tyvärr finns ingen restaurang på gångavstånd).

Pris: 200kr, betalas via swish eller kontant på plats. Anmäl gärna via vårt Facebookevenemang: https://www.facebook.com/events/429356044367377/

Gradering

Den 10 december är det dags för gradering för er som är redo. Som vanligt gäller att du ska ha ett godkännande från din instruktör för att få prova gradera till nästa grad. Vi återkommer med exakta tider, men dojon öppnar kl 18:00 och barnen graderar först. Graderingen kostar 150kr + ev 50kr för ett nytt bälte. Graderingen betalas till shihan Håkan Nygren (Obs! kontant och jämna pengar) och bältet till föreningen (Swish är ok här).

Avslutning

Vi kommer göra som förra året och kör avslutningen i dojon där vi alla tränar ett pass tillsammans och därefter bjuder föreningen på fika. Det kan hända att senpai kokar ihop någon liten tävling som vi kör under fikat, ett litet pris utlovas till vinnaren. Datum och tid för detta är den 15 december med start kl 17:00 och vi beräknar hålla på ca 1,5 – 2 timmar inkl fika m.m.

Övrigt

Vi har lite saker ni har beställt, liggande i dojon. Vänligen kom och betala samt hämta ut dessa (dräkter, skydd m.m.). Alla som tränar ska ha egna skydd: barn skall ha handskar och benskydd medan hjälm och väst finns att låna. Givetvis kan man även köpa eget av dessa också (så slipper man låna någon svettig hjälm). Vuxna skall ha handskar, benskydd samt tandskydd(!)(vi har några till salu i dojon) samt bröstskydd för damer. Suspensoar är valfritt under träning men kan krävas vid tävling.

Efter avslutningen är det uppehåll till och med nästa terminsstart vilken sker i samband med skolstarten. Håll koll på hemsidan och/eller Facebook för mer info efter jul.

Klubben har börjat få lite glest i leden på framför allt vuxenpassen och vi behöver rycka upp oss när det gäller rekrytering, så börja gärna “ragga” efter folk ni tror kan vilja prova på redan nu! Kanske ge bort en träningsutmaning i julklapp eller varför inte nyårslöfte? Vi skulle också bli glada av att se gamla bekanta ansikten från förr och om steget känns för stort att hoppa in på shihans fina pass så kan man “mjukstarta” på vårt Kick&Box pass som troligen kommer att gå på torsdagarna under nästa termin!