Covidbeslut

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vår träning och covid 19

Nu har Länsstyrelsen och Folkhälsomyndigheten precis gått ut med lokala restriktioner även här Västernorrland. Detta innebär att vi i föreningen kommer att anpassa vår verksamhet efter dessa rekommendationer.

Citat från FHMs beslut 2020-11-16:

“Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker… och gym”.
Vi vill p.g.a detta undvika folksamlingar i dojon och önskar därför att man undviker att vistas där om så ej behövs..

“Var och en bör avstå från att delta i … idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.”
All träning för medlemmar födda 2005 eller senare kommer att fortgå som vanligt men vi håller lite extra på de allmänna råden även för barnen och föräldrar får EJ vänta i lokalen under passen (kom dock gärna ner och lämna av barnen och se så att lokalen är öppen m.m.).

För oss över 15 år så kommer all träning att ställas in med undantag för de två (Roland och Adam) som planerat att gradera. Vi bedömer att vi kan hålla avstånd m.m. på ett sådant sätt att det känns säkert under deras träningar.

Kick&Box passen ställs in.

Vi håller kolla på utvecklingen framöver och hoppas att det blir bättre snart så vi kan träna som vanligt.

Läs FHMs beslut här

magnus vs covid