Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Viktiga datum på Karateklubben

  • 7 juni – sista träningstillfället för terminen för barngruppen. Vuxengruppen har gradering denna dag, start 18.30
  • 12 juni – avslutning med grillning
  • Sommarträning – beslutas om på avslutningen

Sista träningen & gradering 7 juni

Barngruppen tränar UTOMHUS(!) om vädret tillåter, så ta med skor m.m. Karate-Gi är valfritt på detta pass.

Ungdom/vuxen-gruppen har gradering, för er som har fått OK från er instruktör. Start 18.30.

Avslutning 12 juni

Vi fortsätter med avslutning med grillning på Södraberget. Vi ses runt kl 11.30. Tag med det du vill äta och dricka. Klubben ordnar grillutrustning, kaffe och kanske en kaka, lite tallrikar, bestick m.m.

Som aktivitet kan man gå Björn- eller Tarzanstigen och vill man ha lite extra utmaning så rekommenderas Högt&Lågt (bara för modiga), dock tror jag den klätterparken kräver bokning samt att det kostar en slant.

Kommunikation

Vi (eller i alla fall jag, Niklas) har märkt att det inte är alla som får våra klubb-sms vilket används bland annat för att skicka ut om inställda pass m.m. Därför så skulle vi vilja ha in era uppgifter ytterligare en gång, alt om ni bara säger till att “ja, vi får sms’en”.

Sms’en skickas via en app/tjänst som heter Supertext och är något vi har via Idrottonline (Riksidrottsförbundets system), så inget spam m.m förekommer. Man kan såklart även använda Supertext-appen och per automatik få utskicken där.

Vi behöver:

  • Medlem + ev. tfn nr
  • Fullständigt personnummer
    (12 siffror behövs för att söka LoK-stöd via RF)
  • Målsman/-män + tfn nr
  • Målsman/-män + tfn nr