Viktiga datum!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Osu, karate-ka!!

Då var träningsterminen ordentligt igång igen och vårt nybörjarintag pågår för fullt. Tipsa gärna era vänner och bekanta och bjud in dom att provträna, vuxna på torsdagar kl 19:00 samt söndagar 18:30 (alt 17:15 om man vill träna med sina barn) och såklart barn på söndagarna kl17:15. Intaget pågår under hela februari.

På de pass jag instruerat nu under vintern och våren så har det känts som om många fått en liten nytändning och energin känns bra, ni har kämpat på fint. Detta hoppas jag såklart håller i sig och jag hoppas också att detta gäller i de grupper jag ej varit i kontakt med. Det är ni som tränar som sätter stämningen på passen. När ni kämpar och kör på så ger ni så mycket pepp och energi till oss instruktörer, vilken vi förhoppningsvis ger tillbaka och på så vis kan träningspassen lyfta till riktigt härliga nivåer.

Jag blir också glad över att en del av er stannar en stund efter passen och umgås och pratar med varandra vilket är något man kan göra i en förening men inte så ofta på gymmet – föreningslivet har sina fördelar! Många av de saker jag försöker lära ut har kommit fram i sådana stunder där elever och instruktörer har stannat en stund och bollat olika idéer. Detta är också det bästa sättet att utvecklats som karate-ka. Ni som har svårt med någon kata eller teknik får hemskt gärna stanna en stund och öva lite extra. Att man dessutom får träffa trevlig människor är ju en fin-fin bonus!

Nu till något helt annat men minst lika viktigt, nämligen årsmötet. Datum för årets möte är nu spikat till den 22 mars (från tidigare preliminära datumet) och vi håller till på Folketshus i Söråker. Tider är bestämd till 18:00 och vi räknar med att hålla på i ca 2 timmar. Mötet brukar ta ca 45 minuter och därefter blir det fika och umgänge. Vi brukar dela ut priser till er som tränat (“heads up” alla instruktörer, börja fundera vilka ni vill nominera!) i kategorier som t.ex. flest träningspass och årets kyokushinare. Diplomen till er som graderade innan jul har tagit en “rackarns” tid att få, men nu är de på väg och vi kommer att dela ut dessa lite högtidligt på mötet (ni som ej kan närvara kommer såklart få era diplom ändå)!

Ni som har saker ni vill ta upp på mötet måste lämna in era motioner till styrelsen minst två veckor innan mötet (t.ex. genom att svara på detta mail och bifoga eventuell fil).

Jag hoppas på ett bra deltagande på mötet – detta är er chans att vara med och påverka föreningens utveckling!

Visst håller ni koll på vår hemsida? Där hittar ni bilder, artiklar och mycket information om föreningen: www.sorakerkarate.se
Vi finns även på Facebook där alla kan posta inlägg m.m. : https://www.facebook.com/groups/101995704698/
Ni som har Instragram kan tagga bilderna med #sorakerkarate så kommer de synas på hemsidan!

Med vänlig hälsning
Niklas Öhrberg
IF Söråkers Kyokushin Karate